Aktualne wyzwania rowerowe

Specjalnie dla Was – również w tym roku nasza coroczna wyprawa rowerowa 754 km dla Podopiecznych Tour de Fundacja jest dostępna jako „virtual edition”. Na pokonanie dystansu masz czas do 30.09.22 – sam wybierasz: czas, miejsce oraz trasę do pokonania. Twoim celem jest pokonanie na rowerze co najmniej 754 km- możesz to zrobić w dowolnym czasie pomiędzy 24 czerwca a 30 września 2022 r oraz dowolnej porze. Ty decydujesz ile km przejedziesz na raz. Dla kogo jedziemy: dla dzieci z niepełnosprawnościami- Podopiecznych Tour de Fundacji.
Nie czas jest tu najważniejszy, ale INTENCJA  – realizując swoją pasję, pomagasz potrzebującym. Jest to zgodne na 100 % z misją naszej organizacji.

Pakiet:
Każdy uczestnik otrzyma przesyłkę z medalem specjalnie przygotowanym na tę okazję, będzie to nie tylko wyraz naszej wdzięczności za wsparcie, ale też wyjątkowa pamiątka na lata. Każdy również może pobrać numer startowy.

Koszty:
Koszt startu w zawodach wirtualnych:
  • 44 zł Pakiet startowy – wydarzenie wirtualne + cel charytatywny list rejestrowany – polecony
  • 58 zł Pakiet startowy- wydarzenie wirtualne + cel charytatywny wysyłka InPost na terenie Polski
  • 65 zł Pakiet ABROAD – wydarzenie wirtualne + cel charytatywny – wysyłka polecona Poczta Polska poza granice Polski

Pamiętaj – zawody mają charakter charytatywny #wkręćsięznamiwpomaganie #wkrecsiewpomaganie

Dystans pokonujemy na rowerze- rejestrujesz za pomocą aplikacji dostępnych na rynku jak i zegarków z GPS’em. Abyście nie czekali na medal do końca zawodów każdy kto zgłosi ukończenie rywalizacji (zdobycie MIN 754 km) proszony jest dodatkowo o wysłanie informacji na email: kontakt@pomagamnamedal.com.pl 🙂

Regulamin:
    1. Termin wirtualnej rowerowej wyprawy: 24.06-30.09.2022
    2. Dystans do pokonania w ramach wirtualnego startu: 754 km
    3. Rodzaj aktywności w ramach wydarzenia wirtualnego: rower. Nasz start można łączyć z innymi wydarzeniami, w których bierzesz udział
    4. Pomiar dystansu w ramach startu wirtualnego: dowolną aplikacja jak m.in. Strava, Runkipper, activy itd., zegarek z GPS’em 🙂
    5. Koszt startu w zawodach wirtualnych: dla jednego zawodnika wynosi 44 zł (list rejestrowany – polecony), 58 zł (InPost) i 65 zł (list zagraniczny rejestrowany – polecony).
    6. Zasada startu w ramach zawodów wirtualnych: w terminie podanym w punkcie nr 1 wybierasz dowolny dzień, miejsce i godzinę startu. Pokonujesz określony dystans w punkcie 2 (należy zebrać tyle treningów/ startów, aby uzyskać dystans MIN 754 km) rejestrując zadanie zgodnie z punktem 4. Następnie wysyłasz potwierdzenie korzystając zakładkę „Moje Zawody” i przycisk DODAJ WYNIK. Tam dodajesz plik TCX lub JPG (w przypadku JPG dodajemy jeden plik, w którym wklejamy kilka treningów).
    7. Medale: wysyłane do 10 dni roboczych po zakończeniu danej rywalizacji. Czas ten potrzebny jest na produkcję danej ilości trofeów. Oczywiście w miarę możliwości prowadzimy też wysyłkę w trakcie zawodów, abyście zbyt długo nie czekali 🙂
    8. Organizator wydarzenia to Tour de Fundacja

Pytania??
Zapraszamy do kontaktu przez formularz na stronie virtualrace.com.pl >>>FORMULARZ KONTAKTOWY <<<

Do zobaczenia na wirtualnym starcie !

Archiwalne wyzwania rowerowe​

Dziękujemy za wasz udział