07.07.2020

Podejmij wyzwanie #challange #PomaganiePrzezRowerowanie i wpłać choćby 1 zł.
👉  jesteś Rowerzystą🚴‍♂️🚵‍♂️ - zrób dowolny dystans rowerem;
👉 wpłać https://zrzutka.pl/uhk8je 0,20 zł za swój przejechany km,
👉 nominuj kolejne osoby do zabawy😀🚵‍♂️🚴‍♂️ na naszym FB

Nasz cel to bezpieczeństwo na drodze i uzbieranie funduszy na rehabilitację dla dzieciaków.

Zapraszamy do wspólnego #PomaganiePrzezRowerowanie

08.06.2020

‼️🚴‍♂️Kto chętny na coroczną rowerową wyprawę🚴‍♀️‼️
➡️Cel: walczymy o fundusze 💰💰 na rehabilitację dla dzieci♿️ w czasie pandemii - link do zrzutki: https://zrzutka.pl/uhk8je 💰💰
➡️ dla kogo wyprawa🚴‍♀️🚴‍♂️?
➡️ dla każdego rowerzysty: kolarze, MTB, wszyscy mile widziani😍bez spinki i ciśnienia😎- ważny jest cel nie tempo
➡️ termin w 11-15 lipca (5 dni ale możesz jechać krócej)
➡️ dystans dzienny ok. 160 km
‼️🚴‍♂️uwaga : jedziemy bez bagaży bo wszystko wiezie asekuracyjny safetycar🚔!
koszty: 195 zł za 🚴‍♂️dzień z 🍲,🥪 i 🛌.
Jedziesz, płacisz, pomagasz a frajdę masz w pakiecie 🤪

16.04.2020

Moi drodzy. Od dziś musimy zasłaniać usta i nos😷. Nie mamy wyboru ale możemy zdecydować od kogo kupujemy! Wspieraj polskie szwalnie i naszą fundację!
Kupując maseczkę 7 zł trafi do szwalni i 3 zł do fundacji.

Na terenie Warszawy dostarczamy osobiście. Wysyłka krajowa min. 10 szt. plus kw.

Zamówienia przez firmy mile widziane. Zamówienia możecie dokonać poprzez FB bądź email: tourdefundacja@gmail.com. Wpłaty dokonujemy na konto fundacji: 59114020040000370276676908

23.01.2020

Zapraszamy Was na nielada wyzwanie organizowane przez LifeTrip!

Wymaszeruj wspólnie wyjazd rehabilitacyjno- aktywizujący dla dzieci z niepełnosprawnościami

Marsz na 100km Kampinos, które odbędzie się 25-26.04 2020 na terenie Kampinoskiego Parku Narodowego. Myślisz, że dasz radę? ;)

W tym roku oprócz tego, że jesteś kozak, będziesz mógł też pokazać, że masz wielkie serce:

Wyzwanie po raz pierwszy połączone jest z akcją charytatywną, zbieramy na wyjazd wakacyjny nad morze dzieci z niepełnosprawnościami, będącymi pod opieką Tour de Fundacja- koszt uczestnictwa w Marszu PLN 30 od osoby, szczegóły poniżej:!

CO MUSISZ ZROBIĆ:

1) wpłać wpisowe na Marsz (w całości przekazane na cel dobroczynny) - kwota: PLN 30

- nazwa r-ku: Tour de Fundacja

- numer r-ku: 59 1140 2004 0000 3702 7667 6908

- dopisek: LifeTrip imię i nazwisko uczestnika

2) zarejestruj się na stronie LifeTrip:

To już 5-ta edycja Marszu. Na ich wydarzenia przyjeżdżają ludzie z całej Polski: nie tylko maratończycy, triatloniści, runmaggedończycy, selekcja wojskowa, ale również outdoorowcy, ludzie lasu i gór i wszyscy, dla których ważny jest kontakt z naturą i idea pomagania. A wiesz kto radzi sobie najlepiej na marszu? Niezależnie od stopnia wytrenowania, największą motywację mają Ci, którzy wiedzą, że idziemy razem w szczytnym celu, zmagając się nie tylko z własną słabością, ale mając w głowie, że nasze zaledwie dwudniowe zmęczenie jest niczym wobec losu mniej sprawnych, którzy potrzebują naszego wsparcia i dla których nasz wysiłek stanowi wymierną pomoc.

Nie wszyscy kończą Marsz, to niełatwe wyzwanie, ale nie do końca o to tu chodzi: dla wszystkich największą nagrodą jest wspólne działanie i możliwość poznaniu super ludzi myślących podobnie i mających podobne podejścia do życia, co nierzadko owocuje wieloletnimi przyjaźniami!

Kilka słów o organizatorze:

Grupa LifeTrip powstała z pasji do przygody, z uwielbienia do środowiska i zwierząt. O sobie sami mówią: „Jest ludźmi szeroko pojętego outdooru, łączymy wiedzę i doświadczenie z dziedzin takich jak: Survival, Ratownictwo, Nurkowanie, Żeglarstwo, Off Road.

Zebraną wiedzę z ogromną przyjemnością przekazujemy od lat, naszym przyjaciołom, rodzinom, jak również firmom i osobom prywatnym. Posiadamy odpowiednie uprawnienia, certyfikaty potwierdzające naszą wiedzę i doświadczenie. Na naszych szkoleniach / wyjazdach, przekazujemy wiedzę w przystępny i dla wszystkich przyswajalny sposób, jakim jest zabawa.

Uczymy pozytywnego spojrzenia na świat, technik przetrwania w mieście / lesie / górach / w powietrzu / pod wodą i na pustyni. Uczymy radzenia sobie w trudnych warunkach, jak również, przezwyciężania własnych słabości. Pokazujemy jak współpracować i jak radzić sobie z brakiem odwagi, lękiem i fobiami.”

30.09.2019
Zakończyła się "rywalizacja rowerowa", do której od początku czerwca wszystkich gorąco namawialiśmy!🚴‍ OdLOTTOwa jazda z Tour de Fundacja. Pod względem przejechanych km zajęliśmy wysokie 7 miejsce😍😍😍. Razem na rowerach przejechaliśmy ponad 345 tys.  Fundacja LOTTO im. Haliny Konopackiej to był mocno rowerowy czas👍💪. Dziękujemy wszystkim, którzy włączyli się w rowerowania dla Tour de Fundacja.

19.09.2019
Wola wspólnego 🚴‍♀️rowerowania🚴‍♂️ - szlakiem wolskich parków🌳🍁
Tour de Fundacja  zaprasza na rodzinną wycieczkę rowerową, która odbędzie się 28 września (sobota). Tempo jazdy dostosowane do uczestników.
🔹 dystans do pokonania to około 20 km
ℹ️ Miejsce zbiórki: Park Szymańskiego przy fontannach multimedialnych.
ℹ️ Data i godzina: 28 września o godz. 10:00.
Czas trwania wycieczki to ok 3h.
Uczestnicy zabierają własne rowery🚲, kaski⛑ i wodę💧
Udział w wycieczce jest bezpłatny🆓.

Pamiętajcie również o odLOTTOwa jazda z Tour de Fundacja. Szczegóły na naszym FB