Mam na imię Leon. Jestem Podopiecznym Tour de Fundacja od 2022 r.

Leon ma cztery lata i spektrum autyzmu. Ten śliczny chłopiec jest oczkiem w głowie swojej mamy Kasi i dwóch starszych sióstr. Mama samodzielnie wychowuje trójkę dzieci, dzieląc czas między pracę i swoje pociechy. Mama jest bardzo czujna, szybko zorientowała się że Leon potrzebuje wsparcia. Dzięki jej determinacji chłopiec uczestniczy w odpowiednich zajęciach i terapii oraz uczęszcza do przedszkola, które rozumie dzieci ze spektrum. Terapie to nie tylko wysiłek i czas to również pieniądze. Kosztowne zabiegi, pomoce i zajęcia. Leon dzięki dotychczasowemu zaangażowaniu rozwija się bardzo dobrze, ale bez wsparcia jego dalsze wzmacnianie będzie trudne.
Każda złotówka przekazana z Waszego 1% podatku będzie przeznaczona by Leon, pomimo spektrum autyzmu, rósł na pełnowartościowego członka społeczeństwa  i samodzielnego dorosłego. Wszystkim, którzy zdecydują się mu w tym pomóc serdecznie dziękujemy.

Przekazując 1% lub darowiznę na rzecz Tour de Fundacja z dopiskiem Leon 007 – wspierasz Leona w codziennych zmaganiach.

Ty też możesz pomóc!!

1% KRS 0000660366 cel szczegółowy: Leon 007

Darowizna- tytułem: Leon 007 -rachunek bankowy Tour de Fundacja – akcja charytatywna 59 1140 2004 0000 3702 7667 6908 (mbank)

Ulotka do pobrania (format A5 dwustronna) Leon_007_ulotki format A5 (14,8 x 21 cm)